We geloven dat je pas echt voor een school kunt kiezen als je er rondloopt. Dus kom langs tijdens onze laatste open lesmiddag of kom langs voor een VIP-gesprek.

VIP-gesprek

Vanwege de huidige coronamaatregelen willen we iedereen zoveel mogelijk de kans geven om op een veilige manier onze school te komen bekijken. Door het maken van een VIP-afspraak ontvangen we jou en je ouder(s) om 16.00 uur.  Eerst krijgen jullie een presentatie te zien over het St. Aloysius College. Daarna volgt een rondleiding door de school waarin je al je vragen aan ons kunt stellen. Bedoeld voor leerling en ouder(s)/verzorger(s). Aanmelden is mogelijk door te mailen naar aloysiuscollege@atscholen.nl of bel naar onze school 035-6247481. 

Privé-rondleidingen zaterdag 22 januari:

In plaats van de Open dag boden we op zaterdag 22 januari de mogelijkheid om op inschrijving een privé-rondleiding te krijgen door één van onze eigen ALC-brugklasleerlingen. Dat was een groot succes. 

Open lesmiddag 16 februari

Op deze middag ontvangen we jou als leerling om 14.00 uur op het St. Aloysius College. Na een korte introductie ga je een aantal lessen volgen die je straks als ALC-leerling zou kunnen krijgen. In de pauze die we tussendoor hebben kun je jouw vragen stellen aan onze eigen ALC-brugklasleerlingen die deze middag meehelpen. Om 16.00 uur is de middag afgelopen. Bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8.
 
Hier kun je je aanmelden voor woensdag 16 februari

Waar gaat het om op het St. Aloysius College? Bekijk de video

Bekijke de virtuele tour

 

Meer weten? Blijf ons volgen via social media

Like ons op Facebook & Insta en bekijk elke week de bruisende activiteiten bij ons op school! En binnenkort ook op TikTok.

FB@ALC

Insta@ALC

 

Bekijk de sfeerimpressie van de school