We geloven dat je pas echt voor een school kunt kiezen als je er rondloopt. Dus kom langs tijdens een van onze  open lesmiddagen, opendag of kom langs voor een VIP-gesprek.

Open lesmiddagen !

Op deze middagen ontvangen we jou als leerling om 14.00 uur op het St. Aloysius College. Na een korte introductie ga je een aantal lessen volgen die je straks als ALC-leerling zou kunnen krijgen. In de pauze die we tussendoor hebben kun je jouw vragen stellen aan onze eigen ALC-brugklasleerlingen die deze middag meehelpen. Om 16.00 uur is de middag afgelopen. Bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8.
 
Hier kun je je  aanmelden voor woensdag 16 november 2022
 
Hier kun je je aanmelden voor woensdag 18 januari 2023
 
Hier kun je je aanmelden  voor woensdag 22 februari 2023

Opendag zaterdag 28 januari:

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om via inschrijvingen een privé-rondleiding te krijgen door één van onze eigen ALC-brugklasleerlingen. 
 
Je kunt je nu al inschrijven voor de opendag van zaterdag 28 januari!
 
Klik hier om je aan te melden voor een privé-rondleiding.

VIP-rondleidingen op het ALC

Ook dit jaar zal het St. Aloysius College weer de mogelijkheid bieden om een VIP-rondleiding te volgen. Ouders en leerlingen van de basisschool kunnen zich aanmelden voor deze middagen. We starten om 15.00 uur met een presentatie waarin we aan de hand van beeldmateriaal een goede indruk proberen te geven hoe het onderwijs er op onze school uitziet, wat je leert, welke keuzes er zijn en wat we naast "normale" lessen allemaal nog meer doen! Na de presentatie is er een rondleiding door de school en krijg je te zien hoe de school er op een normale lesdag uitziet. Zowel tijdens de presentatie als de rondleiding kun je natuurlijk al je vragen stellen.
De VIP-rondleidingen gaan op inschrijving en starten om 15.00 uur.
Data:
woensdag 9 november
vrijdag 25 november
woensdag 7 december
vrijdag 16 december
woensdag 11 januari
maandag 23 januari
vrijdag 10 februari
vrijdag 17 februari
 
"JA! Ik wil mij graag  inschrijven voor een van deze momenten."

Waar gaat het om op het St. Aloysius College? Bekijk de video

Bekijke de virtuele tour

 

Meer weten? Blijf ons volgen via social media

Like ons op Facebook & Insta en bekijk elke week de bruisende activiteiten bij ons op school! En binnenkort ook op TikTok.

FB@ALC

Insta@ALC

 

Bekijk de sfeerimpressie van de school