We geloven dat je pas echt voor een school kunt kiezen als je er rondloopt. Dus kom langs tijdens een van onze  open lesmiddagen, opendag of kom langs voor een VIP-gesprek.

Open lesmiddagen !

Op deze middagen ontvangen we jou als leerling om 14.00 uur op het St. Aloysius College. Na een korte introductie ga je een aantal lessen volgen die je straks als ALC-leerling zou kunnen krijgen. In de pauze die we tussendoor hebben kun je jouw vragen stellen aan onze eigen ALC-brugklasleerlingen die deze middag meehelpen. Om 16.00 uur is de middag afgelopen. Bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8.
 
Voor dit schooljaar hebben we alle open lesmiddagen al achter de rug. 
Volgend schooljaar (2023-2024) zullen weer open lesmiddagen organiseren.
 
 
 

Opendag zaterdag 28 januari:

Ook dit jaar was er weer de mogelijkheid om via inschrijvingen een privé-rondleiding te krijgen door één van onze eigen ALC-brugklasleerlingen. 
Het was weer een mooie, geslaagde opendag! 

Infomatieavond voor ouders 

Op woensdagavond 15 februari organiseerde wij een informatieavond. Deze avond was bedoeld voor ouders. Tijdens deze avond die om 19.00 uur startte was er een informatiemarkt waar men verschillende kramen kon bezoeken met informatie over de vakken in de brugklas, leerlingbegeleiding, de aanmeldprocedure etc. Ook was er een presentatie en aansluitend de mogelijkheid om een rondleiding door de school te volgen.

 

VIP-rondleidingen op het ALC

Ook dit jaar zal het St. Aloysius College weer de mogelijkheid bieden om een VIP-rondleiding te volgen. Ouders en leerlingen van de basisschool kunnen zich aanmelden voor deze middagen. We starten om 15.00 uur met een presentatie waarin we aan de hand van beeldmateriaal een goede indruk proberen te geven hoe het onderwijs er op onze school uitziet, wat je leert, welke keuzes er zijn en wat we naast "normale" lessen allemaal nog meer doen! Na de presentatie is er een rondleiding door de school en krijg je te zien hoe de school er op een normale lesdag uitziet. Zowel tijdens de presentatie als de rondleiding kun je natuurlijk al je vragen stellen.
De VIP-rondleidingen gaan op inschrijving volgend schooljaar 2023-2024 gaan we ze weer organiseren.

Waar gaat het om op het St. Aloysius College? Bekijk de video

Bekijke de virtuele tour

 

Meer weten? Blijf ons volgen via social media

Like ons op Facebook & Insta en bekijk elke week de bruisende activiteiten bij ons op school! En binnenkort ook op TikTok.

FB@ALC

Insta@ALC

 

Bekijk de sfeerimpressie van de school