Op het St. Aloysius College kun je je diploma voor de HAVO halen. Leerlingen die het profiel Economie & Maatschappij (E&M) of Cultuur & Maatschappij (C&M) kiezen, doen examen op het St. Aloysius College. Leerlingen die een ander profiel kiezen, maken na klas 3 HAVO een overstap naar het Alberdingk Thijm College of naar het Laar & Berg.   Door het volgen van een profielkeuzetraject wordt iedereen goed begeleid bij het kiezen van een profiel voor de HAVO. Zelfstandig leren en verantwoordelijk zijn,  speelt op onze HAVO een grote rol. Het vakkenpakket wordt zo samengesteld dat deze gekozen kan worden voor alle profielen in de tweede fase van de HAVO. 

Introductiekamp 

In het begin van het schooljaar gaan alle leerlingen van 4 HAVO op introductiekamp naar de Ardennen. Dit kamp staat drie dagen lang in het teken van kennismaken, teambuilding, plezier maken en grenzen verleggen. We gaan mountainbiken, klimmen en daar bovenop is er ook nog een uitdagende dropping.  

Instroom 

Instromen in onze HAVO 4 vanuit een andere school is ook mogelijk. Overweeg jij om je aan te melden voor het St. Aloysius College? Heb je nog vragen? Wil jij nog meer te weten komen over het St. Aloysius College? Wil je even sfeer proeven? 

Hiervoor kun je een afspraak maken met de afdelingscoördinator, mevr. van Broekhoven (k.vanbroekhoven@atscholen.nl)